Verzendkosten 


Retourzendingen

Alle artikelen kan je binnen 14 dagen na ontvangst zondermeer retourneren waarna je je geld terug krijgt. Hierbij geldt echter nadrukkelijk dat de verzegeling/verpakking van de artikelen niet verbroken mag zijn en de artikelen in ongeschonden staat bij Sierschouwen Bouvry worden afgeleverd. Dit conform de Wet Verkoop op Afstand. Indien dit aspect niet in acht wordt genomen kunnen wij de artikelen helaas niet terugnemen en de betaling niet ongedaan maken. Gebruikte artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

Je bent verplicht te controleren of de bij je thuis bezorgde artikelen voldoen aan de bestelling. Indien dit niet het geval is dan kan je dit binnen 14 dagen melden per e-mail aan sierschouwen Bouvry onder vermelding van het ordernummer in het onderwerp van je e-mail, en een duidelijke uiteenzetting waarom het artikel niet voldoet. Sierschouwen Bouvry zal het artikel vervangen of je betaling ongedaan maken indien is aangetoond dat je het artikel niet accepteert op gegronde redenen.

In het uitzonderlijke geval dat je een artikel wordt toegezonden dat niet voldoet aan de bestelling dan behoudt Sierschouwen Bouvry zich het recht voor het artikel te vervangen door een nieuw exemplaar of het betaalde bedrag te retourneren. Sierschouwen Bouvry neemt in dit geval de retour verzendkosten voor haar rekening.

Indien je iets terug stuurt, volg dan deze stappen:

• Stuur een e-mail naar info@sierschouwenbouvry.be, vermeld in het onderwerp van je e-mail het ordernummer of het factuurnummer dat je via e-mail hebt ontvangen.

• Verpak de artikelen in originele verpakking dusdanig dat beschadiging wordt vermeden.

• Adresseer de artikelen


Sierschouwen Bouvry is erkende verdeler van Primo Grill.
Adres
Brugsestraat 237
8210 Zedelgem
BE 0672.271.564
050 54 61 91
Openingsuren
zo & ma : gesloten
di - vr:
14:00 - 18:00u
Voormiddag op afspraak
za:
10:00 - 12:00u | 14:00 - 17:00u